LA CLÍNICA

 

Fa quasi 30 anys que comença la nostra història. Al barri de Navas, al districte de Sant Martí, bressol de la Dra. Montserrat Ferrer, on va néixer i va viure amb els seus pares. Un petit entresòl, uns quants dies netejant i pintant, mobles dels encants vells i molta il·lusió. El primer crèdit, equipament complert i ja tenim la clínica en marxa.

Moltes hores de treball, formació i estudi. Podem créixer una mica. Ara tenim més espai, més feina, som més persones treballant . I un altre crèdit del banc. Sembla que ho fem força bé, la feina no ens falta, els pacients estan satisfets. Nosaltres, tossuts, volem fer- ho encara millor. Més estudi, noves tecnologies, nous equipaments. La dra. Montserrat Ferrer assoleix un alt nivell professional i va consolidant un bon equip. Treballant i formant-se, aconsegueix que Clínica Navas sigui un referent d’odontologia de qualitat, amb un tracte familiar i proper.

Camí dels trenta anys fent odontologia, aquí estem i continuem gaudint, treballant i lluitant, adaptant-nos als nous temps i als avenços tecnològics, però sent fidels a la nostra manera de fer i a la filosofia de la Dra. Montserrat Ferrer: “treballem perqué els nostres pacients es sentin bé amb nosaltres posant al seu abast la nostra professionalitat i un tracte amable i proper

 

INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENT

 

Creiem que una assistència odontològica d’alt nivell ha d’estar recolzada per les innovacions tecnològiques i unes instal·lacions de qualitat. A Clínica Navas sempre hem apostat per millorar, adaptant-nos als avenços i canvis que la investigació posa al nostre abast.

Per poder oferir aquest bon servei als pacients, a Clínica Navas disposem de:

tick Accés a la Clínica sense barreres arquitectòniques.

tickUn espai de 150 m2 amb 5 àrees de tractament totalment equipades.

tick Zona de recepció i sala d’espera amb espai per a nens, TV, lectura i música ambient.

tick Radiologia digital intra i extraoral amb suport informàtic per a tractament d’imatges.

tick Dues sales d’esterilització i desinfecció, sala de màquines, laboratori de pròtesi i magatzem.

tick Despatx per atenció personalitzada i explicació dels tractaments als pacients.

COMENÇA JA A GAUDIR DELS NOSTRES EQUIPAMENTS