CLINICA NAVAS AMB EL RUNNING

samarreta-2016

somriunning-2

 

 

 

Un dels esports més practicats actualment per gent de totes les edats i sexe és el running ( o senzillament, córrer ). Ja sigui per  pur entreteniment i distracció o com a entrenament per participar en curses, o com a complement d’altres esports, o nomes per mantenir-se en forma, córrer s’ha convertit en una sana afició que practiquen milers de persones en el nostre entorn.

A clínica Navas també ens agrada l’esport, i com no, el running. I és per això que hem decidit emprendre aquesta nova etapa. I hem pensat fer-ho de manera compromesa i participativa.

Per començar, què millor que formar part com a patrocinadors de la cursa popular més important del nostre districte i considerada una de les millors curses populars de Barcelona ciutat.

Doncs si, oficialment, Clinica Dental Navas ja és patrocinadora de la 37ena Cursa Popular de Sant Martí. Podeu veure la seva pàgins web, i veureu el recorregut, el reglament, fotografíes i si us voleu apuntar, hi trobareu el formulari d’inscripció.

(   www.cursapopularsantmarti.cat  )

Aquesta és una cursa de 10kms, de llarga tradició en el districte i  on els 1.400 participants corren pels carrers mes emblemàtics i coneguts de Sant Martí.

Tots els participants rebran un obsequi de la nostra clínica, i el nom de la clínica apareixerà en la samarreta oficial de la cursa.

I per tots els corred@rs participants, només uns petits consells:

– descanseu i dormiu bé el dia abans de la cursa

– esmorzeu  2 hores abans de la cursa ( iogurt, cereals, melmelada, fruita )

– i, com no, raspalleu-vos bé les dents !! i a gaudir de la cursa !!

Ja tenim algú del equip de la clínica que participará a la cursa. El dr. Josep Puiggròs, aficionat a còrrer des de fa alguns anys i participant en curses populars ja está inscrit. Animeu-vos a participar!! Ja queden poques places !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *